Прыём перадач ажыццяўляецца:
штодня
з 09:00 да 20:00
Да перадачы ДАЗВОЛЕНЫ толькі прадукты паводле пераліку дазволеных для перадачы прадуктаў
№ |
Найменне прадукту |
Дапушчальная колькасць |
1. |
Каўбаса вэнджаная, сыравяленая |
500 гр. |
2. |
Кандытарскія вырабы: печыва, булачкі, цукеркі, зефір, мармелад |
1 кг. |
3. |
Кансервы мясныя і рыбныя |
500 гр. |
4. |
Мёд, варэнне |
500 гр. |
5. |
Малако згушчанае |
0,5 л. |
6. |
Гародніна |
1 кг. |
7. |
Сала салёнае, вэнджанае |
500 гр. |
8. |
Сокі, газаваныя напоі |
1-1,5 л. |
9. |
Сухафрукты: курага, чарнасліў, разынк |
500 гр. |
10. |
Сыры ў завадскім герметычным пакаванні |
200 гр. |
11. |
Садавіна, ягады без прыкмет псуты |
1 кг. |
ЗАБАРОНЕНА да перадачы
№ |
Найменне прадукту |
1. |
Алкагольныя напоі |
2. |
Вырабы з субпрадуктаў: зельцы, лівер |
3. |
Крэмавыя кандытарскія вырабы |
4. |
Малочныя, мясныя, рыбныя прадукты хатняга прыгатавання |
5. |
Салаты, кансерваваныя прадукты, грыбы ў любым выглядзе |
ЗАБАРОНЕНА прымаць прадукты з прыкметамі псуты, са скончаным тэрмінам прыдатнасці, а таксама не адпаведныя пераліку дазволеных для перадачы прадуктаў.
ЗАБАРОНЕНА прымаць з прадуктовай перадачай асабістыя рэчы (адзенне, абутак і да т.п.). Выключэнні складаюць толькі выпадкі, калі факт прыняцця асабістых рэчаў агавораны ў будны дзень з сястройгаспадыняй.
Прадукты перадаюцца ў двух індывідуальных пакетах з указаннем ПІБ падапечнага і перадае, нумара аддзялення, даты прыёму перадачы, пераліку прадуктаў і іх колькасці.
Усе прадукты харчавання павінны быць герметычна спакаваныя з мэтай апрацоўкі перад выкрыццём. Малочныя прадукты, сокі перадаюцца толькі ў прамысловай упакоўцы.
Дзяжурная медсястра правярае адпаведнасць перададзеных прадуктаў названаму пераліку і іх дабраякаснасць.
Шматразовая тара (кантэйнеры, банкі), у якіх перадаваліся прадукты, вяртанню не падлягаюць.