Інструкцыя па прыёме перадач

Прыём перадач ажыццяўляецца:
штодня
з 09:00 да 20:00

Да перадачы ДАЗВОЛЕНЫ толькі прадукты паводле пераліку дазволеных для перадачы прадуктаў

Найменне прадукту

Дапушчальная колькасць

1.

Каўбаса вэнджаная, сыравяленая

500 гр.

2.

Кандытарскія вырабы: печыва, булачкі, цукеркі, зефір, мармелад

1 кг.

3.

Кансервы мясныя і рыбныя

500 гр.

4.

Мёд, варэнне

500 гр.

5.

Малако згушчанае

0,5 л.

6.

Гародніна

1 кг.

7.

Сала салёнае, вэнджанае

500 гр.

8.

Сокі, газаваныя напоі

1-1,5 л.

9.

Сухафрукты: курага, чарнасліў, разынк

500 гр.

10.

Сыры ў завадскім герметычным пакаванні

200 гр.

11.

Садавіна, ягады без прыкмет псуты

1 кг.

ЗАБАРОНЕНА да перадачы

Найменне прадукту

1.

Алкагольныя напоі

2.

Вырабы з субпрадуктаў: ​​зельцы, лівер

3.

Крэмавыя кандытарскія вырабы

4.

Малочныя, мясныя, рыбныя прадукты хатняга прыгатавання

5.

Салаты, кансерваваныя прадукты, грыбы ў любым выглядзе

ЗАБАРОНЕНА прымаць прадукты з прыкметамі псуты, са скончаным тэрмінам прыдатнасці, а таксама не адпаведныя пераліку дазволеных для перадачы прадуктаў.

ЗАБАРОНЕНА прымаць з прадуктовай перадачай асабістыя рэчы (адзенне, абутак і да т.п.). Выключэнні складаюць толькі выпадкі, калі факт прыняцця асабістых рэчаў агавораны ў будны дзень з сястройгаспадыняй.
Прадукты перадаюцца ў двух індывідуальных пакетах з указаннем ПІБ падапечнага і перадае, нумара аддзялення, даты прыёму перадачы, пераліку прадуктаў і іх колькасці.

Усе прадукты харчавання павінны быць герметычна спакаваныя з мэтай апрацоўкі перад выкрыццём. Малочныя прадукты, сокі перадаюцца толькі ў прамысловай упакоўцы.

Дзяжурная медсястра правярае адпаведнасць перададзеных прадуктаў названаму пераліку і іх дабраякаснасць.

Шматразовая тара (кантэйнеры, банкі), у якіх перадаваліся прадукты, вяртанню не падлягаюць.

Друкаваць